AGOGS CityLiner Class

Suggested price:

€ 1.829,00
€ 1.512,00 ex. VAT
Model 360°

Photo / video

Ben je klaar voor een nieuwe ervaring in elektrisch fietsen. Deze vernieuwde Agogs "High class" elektrische fiets rijdt comfortabel en levert je steeds de ondersteuning die je nodig hebt op elk terrein.

Deze voor 2015 vernieuwde versie van de AGOGS CityLiner kreeg niet voor niets de naam "Class" mee. De Cityliner Class e-bike wordt afgemonteerd met de meest kwalitatieve componenten in zijn prijssegment en levert daardoor sterke prestaties en een mooi design zonder compromissen. Met een Agogs elektrische fiets koopt u méér fiets en een betere kwaliteit voor hetzelfde geld. 

 

 
 

Deze CityLiner Class elektrische fiets is ontwikkeld met een comfortabele stadsrit voor ogen.  Daarenboven kan deze Agogs CityLiner e-bike ook gebruikt worden op alle ondergronden buiten de stad, dankzij de RST Neon geveerde voorvork met lockout functie en instebare veerwegverstelbare, alsook door het comfortabele zadel met instelbare vering in de zadelpen.

Door de vernieuwe frame constructie werd een robuust aluminium frame met verstrekte onderdelen verkregen. Samen met de innovatieve elektromotor met een piekvermogen van 500W wordt hierdoor een sterke elektrische fiets geleverd met een laadvermogen tot 125 kg.  Op het hoogste elektrische ondersteuningniveau fiets je zo tot 65 km ver en als je kiest voor minder elektrische ondersteuning (Eco mode) dan beschikt je over een actieradius tot 100 km.

De batterij van de CityLiner Class is opgebouwd met de beste lithium-ion cellen op de markt (SONY® Konion Hi-Power celtechnologie) en levert met een capaciteit van 400Wh steeds de energie die nodig is.  Deze Sony Konion Hi-Power technologie doorstaan moeiteloos piekbelastingen en zorgt voor een lange levensduur van de batterij tot maar liefst 25.000 gereden kilometers.  De batterij is zonder sleutel aan te zetten en beschikt over een automatisch systeem om de batterij uit te zetten als er geen energie wordt gevraagd (slaapstand zodat je geen energie verliest als de batterij niet in gebruik is).

De elektrische fiets AGOGS CityLiner klasse is uitgerust met een automatisch werkende LED verlichtingssysteem van Spanninga.  De spatborden gemaakt van duurzaam ABS kunststof en voorzien reflecterende stripelementen maken de fiets nog zichtbaarder in het donker.  

Het frame is stijlvol wit gelakt en afgewerkt met mooie kleuraccenten.

De CityLiner Class elektrische fiets is uitgerust met premium componenten zoals lederen handvatten, een comfortabel zadel met ergonomische vormgeving, en Kenda antilekbanden met reflecterende strips.  

Uw fietshandelaar kan uw AGOGS elektrische fiets verder uitrusten met de accessoires van jouw keuze.

Deze fiets testen?
Maak een afspraak via mail: jorgen@agogs.com (voor België)
                                             info@marimar-international.com (voor Nederland)
Batterij Li-Ion SONY Konion V3 Hi-power 36V/11Ah (400Wh) or XL 36V/14.5Ah (530Wh); 36V/16Ah (600Wh), in the color of the bike frame, Removable and Lockable, Sleep mode
Motor Bafang Htype 250W (500W max.), brushless in the rear hub, Electronic controls with 6 levels (6-27 km/h) + Boost
Derailleur Shimano SORA, 8 speed (sprocket 13T – 34T).
Wielen Rims: 26 "Alexrims ACE17, Tires: Kenda E-bike 1088, 1.75“, puncture resistant
Vering RST Neon suspension on the front fork, lockable, 60mm travel. Suspended seatpost.
Remmen Tektro 857 ALS V-brake
Bijzonderheden Agogs BOOST button; 3A Fast travel charger; 25 kg load carrier with integrated LED light; Spanninga front illumination sensor light; Saddle VELO Royal gel with handle; Genuine leather anatomic grips; Long ABS mudguards with reflection strip; Stable kickst
Sensor Bafang speed sensor, integrated (32 IPR)
Controller PIN protected Multifunctional LED-backlit programmable LCD display with USB output and up to 9 driving modes.