Elektrische fiets  AGOGS CityLiner Class

Suggested price:

€ 1.899,00
€ 1.570,00 ex. VAT

Photo / video

Ben je klaar voor een nieuwe ervaring in elektrisch fietsen. Deze vernieuwde Agogs "High class" elektrische fiets rijdt comfortabel en levert je steeds de ondersteuning die je nodig hebt op elk terrein.

Deze voor 2015 vernieuwde versie van de AGOGS CityLiner kreeg niet voor niets de naam "Class" mee. De Cityliner Class e-bike wordt afgemonteerd met de meest kwalitatieve componenten in zijn prijssegment en levert daardoor sterke prestaties en een mooi design zonder compromissen. Met een Agogs elektrische fiets koopt u méér fiets en een betere kwaliteit voor hetzelfde geld. 

 

 
 

Deze CityLiner Class elektrische fiets is ontwikkeld met een comfortabele stadsrit voor ogen.  Daarenboven kan deze Agogs CityLiner e-bike ook gebruikt worden op alle ondergronden buiten de stad, dankzij de RST Neon geveerde voorvork met lockout functie en instebare veerwegverstelbare, alsook door het comfortabele zadel met instelbare vering in de zadelpen.

Door de vernieuwe frame constructie werd een robuust aluminium frame met verstrekte onderdelen verkregen. Samen met de innovatieve elektromotor met een piekvermogen van 500W wordt hierdoor een sterke elektrische fiets geleverd met een laadvermogen tot 125 kg.  Op het hoogste elektrische ondersteuningniveau fiets je zo tot 65 km ver en als je kiest voor minder elektrische ondersteuning (Eco mode) dan beschikt je over een actieradius tot 100 km.

De batterij van de CityLiner Class is opgebouwd met de beste lithium-ion cellen op de markt (SONY® Konion Hi-Power celtechnologie) en levert met een capaciteit van 400Wh steeds de energie die nodig is.  Deze Sony Konion Hi-Power technologie doorstaan moeiteloos piekbelastingen en zorgt voor een lange levensduur van de batterij tot maar liefst 25.000 gereden kilometers.  De batterij is zonder sleutel aan te zetten en beschikt over een automatisch systeem om de batterij uit te zetten als er geen energie wordt gevraagd (slaapstand zodat je geen energie verliest als de batterij niet in gebruik is).

De elektrische fiets AGOGS CityLiner klasse is uitgerust met een automatisch werkende LED verlichtingssysteem van Spanninga.  De spatborden gemaakt van duurzaam ABS kunststof en voorzien reflecterende stripelementen maken de fiets nog zichtbaarder in het donker.  

Het frame is stijlvol wit gelakt en afgewerkt met mooie kleuraccenten.

De CityLiner Class elektrische fiets is uitgerust met premium componenten zoals lederen handvatten, een comfortabel zadel met ergonomische vormgeving, en Kenda antilekbanden met reflecterende strips.  

Uw fietshandelaar kan uw AGOGS elektrische fiets verder uitrusten met de accessoires van jouw keuze.

Deze fiets testen?
Maak een afspraak via mail: jorgen@agogs.com (voor België)
                                             info@marimar-international.com (voor Nederland)
Frame Versterkt Aluminium - Alloy 6061.T6, met een lage instap (360 mm grondhoogte). Stijlvol wit gelakt met kleuraccenten.
Battery Verwijderbare en afsluitbare Li-Ion SONY Konion V3 Hi-power 36V/11Ah (400Wh) of XL 36V/14.5Ah (530Wh), in de kleur van het fietsframe; Slaap modus zet de batterij vanzelf uit indien niet in gebruik.
Motor Bafang Htype borstelloze motor van de niewste generatie 36V/250W (500W max. piekvermogen om sneller te vertrekken) in het achterwiel.
Derraileur Shimano ALIVIO achterderailleur, 8 versnellingen - Shimano Revoshift (13T – 34T vrijwiel).
Wheels Velgen: dubbelwandige 26 "Alexrims ACE17, Banden: Kenda E-bike 1088, 26 x 1.75“ antilekbanden (K Shield protectie), met reflecterende strips.
Suspension Gevverde RST Neon ML voorvork met 60mm veerweg, instelbare veerspanning en lockout functie.
Brakes Tektro 857 ALS, V-brakes
Specialty Automatische LED verlichting van Spaninga; Snellader (3A lader) voor batterij (snel tot 50% laden binne 1 uur); Universele CANbus connectoren voor de elektrische kabels; Bagagedrager tot 25 kg; Gelzadel VELO Royal met handvat; Ergonomische lederen handvat
Sensor Pedal Asistance Sensor (PAS): Bafang snelheids sensor (speed sensor 32 IPR) in de trapas
Controls AGOGS display met keuze van 3 tot 9 instelbare ondersteunings niveua's; mogelijk te vergrendelen met PIN code; USB-aansluiting voor GSM/smartphone/GPS; BOOST knop om sneller te kunnen vertrekken en om de fiets makkelijk voort te duwen tijdens het wandelen
Barva Black