AGOGS CityLiner Easy

Suggested price:

€ 1.499,00
€ 1.239,00 ex. VAT

Photo / video

Elektrische fiets met robuust lage instap frame voor comfortabel elektrisch fietsen. De Agogs CityLiner Easy e-bike is een ideale stadfiets voor dagelijks gebruik en is ook enorm polupair bij verhuurbedrijven en als bedrijfsfiets voor uw werknemers.

De nieuwe AGOGS CityLiner Easy elektrische fiets is een robuuste e-bike met lage-instap frame, 26-inch wielen en 7 versnellingen van Shimano ACERA. Het is een ideale elektrische fiets voor in de stad met een belastbaar gewicht van maar liefst 125kg.

 

 
 

De bedrijfszekere, sterke  en efficiënte motor is voorzien van  de nieuwste technologie op het gebied van elektrische fietsmotoren.  Deze 8FUN (H-type) 250Watt borstelloze naafmotor van Bafang levert een piekvermogen van SWXH met 500Watt zodat de motor je nooit in de steek laat en je sneller kan acelereren.   Dankzij de unieke en eenvoudig te bedienen elektrische ondersteuning met slecht 1 knop  ("One Button Design") is dit model makkelijk in het gebruik.  Daarom is de Cityliner Easy elektrische fiets erg in trek bij stadsfietsers en ook zeer populair als bedrijfsfiets en bij verhuurbedrijven.

De Agogs CityLiner Easy elektrische fiets combineert een lichtgewicht en robuust aluminium frame in zilverkleurig geborsteld aluminium met kwalitatieve onderdelen van bekende merken zoals e-bike banden van Kenda EUROTOUR, ergonomische handvaten van Velo, automatisch LED verlichting voor-en achteraan, geveerde voorvork en geveerde zadelpen, en de beste elektrische componenten om een comfortabele en bedrijfszekere elektrische fietsen te leveren.

Uitgerust met een SAMSUNG Li-ion batterij met een hoge capacitiet van 400Wh levert deze Agogs elektrische fiets altijd het elektrisch vermogen dat je nodig hebt en beschik je met deze Cityliner Easy ebike over een reële en uitgeteste actieradius tot 80 km. Geen theoretische kilometers maar in het echt uitgetest bereik in dagdagelijkse fietsomstandigheden.

Deze fiets testen?
Maak een afspraak via mail: jorgen@agogs.com (voor België)
                                             info@marimar-international.com (voor Nederland)
Batterij SAMSUNG, 11Ah/36V (400 Wh) or XL version 14.5Ah/36V (530Wh) and 16Ah/36V (600Wh), Removable and Lockable, Sleep mode
Motor Bafang Htype 250W (500W max.), brushless in the rear hub, Assisted pedaling (PAS) / Accelerator
Derailleur Shimano ACERA, 7 speed (sprocket 14T – 28T)
Wielen Rims: 26" double-wall, Tires: Kenda EuroTour 1.75" puncture resistant
Vering Zoom SWIFT 140, preload adjustment, 40mm travel, suspended seatpost Kind Shock 525
Remmen Tektro 857 ALS V-brake
Bijzonderheden BOOST button, long ABS mudguards, 25kg carrier, anatomic saddle, robust kickstand, LED front and rear light, grips with palmrest.
Sensor Pedal Assistance Sensor (PAS): Double-hall 2x12 IPR
Controller BOOST-button for easy start, acceleration and Push-Up
Bike dimension HxD 110x188 cm