AGOGS CityLiner Easy

Colours:

Silver

Suggested price:

€ 1.599,00
€ 1.322,00 ex. VAT

Photo / video

Elektrische fiets met robuust lage instap frame voor comfortabel elektrisch fietsen. De Agogs CityLiner Easy e-bike is een ideale stadfiets voor dagelijks gebruik en is ook enorm polupair bij verhuurbedrijven en als bedrijfsfiets voor uw werknemers.

De nieuwe AGOGS CityLiner Easy elektrische fiets is een robuuste e-bike met lage-instap frame, 26-inch wielen en 7 versnellingen van Shimano ACERA. Het is een ideale elektrische fiets voor in de stad met een belastbaar gewicht van maar liefst 125kg.

 

 
 

De bedrijfszekere, sterke  en efficiënte motor is voorzien van  de nieuwste technologie op het gebied van elektrische fietsmotoren.  Deze 8FUN (H-type) 250Watt borstelloze naafmotor van Bafang levert een piekvermogen van SWXH met 500Watt zodat de motor je nooit in de steek laat en je sneller kan acelereren.   Dankzij de unieke en eenvoudig te bedienen elektrische ondersteuning met slecht 1 knop  ("One Button Design") is dit model makkelijk in het gebruik.  Daarom is de Cityliner Easy elektrische fiets erg in trek bij stadsfietsers en ook zeer populair als bedrijfsfiets en bij verhuurbedrijven.

De Agogs CityLiner Easy elektrische fiets combineert een lichtgewicht en robuust aluminium frame in zilverkleurig geborsteld aluminium met kwalitatieve onderdelen van bekende merken zoals e-bike banden van Kenda EUROTOUR, ergonomische handvaten van Velo, automatisch LED verlichting voor-en achteraan, geveerde voorvork en geveerde zadelpen, en de beste elektrische componenten om een comfortabele en bedrijfszekere elektrische fietsen te leveren.

Uitgerust met een SAMSUNG Li-ion batterij met een hoge capacitiet van 400Wh levert deze Agogs elektrische fiets altijd het elektrisch vermogen dat je nodig hebt en beschik je met deze Cityliner Easy ebike over een reële en uitgeteste actieradius tot 80 km. Geen theoretische kilometers maar in het echt uitgetest bereik in dagdagelijkse fietsomstandigheden.

Deze fiets testen?
Maak een afspraak via mail: jorgen@agogs.com (voor België)
                                             info@marimar-international.com (voor Nederland)
Frame Met de hand gepolijst aluminium 6061.T6 met versterkte lasnaden voor een robuust frameontwerp.
Battery Verwijderbare en afsluitbare SAMSUNG Li-ion met hoge capaciteit van 400Wh (11Ah/36V), in de kleur van het fietsframe, Slaap modus zet de batterij vanzelf uit indien niet in gebruik.
Motor Bafang Htype borstelloze motor van de nieuwste generatie 36V250W (500W max. piekvermogen om sneller te vertrekken), in het achterwiel.
Derraileur Shimano ACERA achterderailleur, 7 versnellingen (14T – 28T vrijwiel)
Wheels Velgen: dubbelwandig 26", Banden: Kenda EuroTour 26" x 1.75" antilek banden (K shield bescherming), 3M reflecterende strips.
Suspension Geveerde voorvork Zoom SWIFT met veerweg van 40mm.
Brakes Tektro 857 ALS, V-brakes
Specialty Activatie van de elektrische ondersteuning met slechts 1 knop (Turbo BOOST knop); Universele CANbus connectoren voor de elektrische kabels; stevige staander; ABS spatborden met reflecterende strips; Bagagedrager tot 25kg; geveerde zadelpen en ergonomisch
Sensor Pedal Assistance Sensor (PAS): Double-hall 2x12 IPR
Controls Bediening van de elektrische ondersteuning met 1 knop. Eenvoudiger kan toch niet.