Elektrische fiets AGOGS LowStep

Suggested price:

€ 1.499,00
€ 1.239,00 ex. VAT

Photo / video

Comfort en betrouwbaarheid. De elektrische vouwfiets met extra lage instap. Comfort voor alle leeftijden.

De voor 2015 volledig vernieuwde AGOGS Low Step elektrische vouwfiets is makkelijk opvouwbaar en daardoor zo mee te nemen in de kofferruimte van de auto of in de trein.  De LowStep is een lichtgewicht en comfortabele fiets die door de lage instap makkelijk bruikbaar is voor iedereen.

 

 
 

De LowStep elektrische fietsen zijn erg polupailr bij alle leeftijden door de lage instap, door het lichtgewicht aluminium frame en door het gebruiksgemak van dit speciaal design.

De erg eenvoudige bediening van de elektrische ondersteuning is volledig voorgeprogrammeerd (met 1 knop bediening) en de versnellingen met draaischakelaar maken dat je volledig kan genieten van je fietstochten.

Met een actieradius tot 70 km en voorzien van een geveerde voorvork en een geveerde zadelpen kan je op deze Low Step elektrische fiets comfortabel fietsen, ook tijdens langere fietstochten.

Het aluminium lichtgewicht frame is snel opklapbaar en op de benodigde plaatsen versterkt om een comfortabele fiets te creëren voor fietsers tot 110 kg.

Deze LowStep elektrische vouwfiets is verkrijgbbaar in glanzend zwarte kleur of in zilverkleurig aluminium afwerking. De Low Step is afgemonteerd met kwaliteitscomponenten van bekende merken en mag zeker ook gezien worden door zijn stijlvol design.

Als extra accessoire is een stevige transporttas verkrijgbaar waarin je jouw elektrische vouwfiets compact kan opbergen.

Deze fiets testen?
Maak een afspraak via mail: jorgen@agogs.com (voor België)
                                             info@marimar-international.com (voor Nederland)

 

Frame Aluminium 6061.T6, Foldable, Reinforced
Batterij Li-Ion SONY Konion V3 Hi-power 36V/11Ah (400Wh) or XL 36V/14.5Ah (530Wh) / 36V/16Ah(600Wh), Removable and Lockable, Sleep mode
Motor Bafang H-type, 36V/250W (500W max.), brush-less in the rear hub.
Derailleur MicroShift DS85, 7 speed (sprocket 14T – 28T), Grip Shift
Wielen Rims: 20", alloy twin wall, Tires: Kenda 20" x 1,75" K shield, puncture resistant
Vering Zoom Forgo AMS, 40mm travel and preload adjustment. Lockout.
Remmen Tektro C310, V-brake
Bijzonderheden Boost button, long ABS mudguards, carrier, suspended seat post, anatomic saddle, kickstand, LED front and rear lights.
Sensor BAFANG speed sensor 32 IPR in bottom bracket