Colours:

Silver

Suggested price:

€ 1.729,00
€ 1.429,00 ex. VAT
Model 360°

Photo / video

De ideale elektrische vouwfiets voor woon-werkverkeer met instelbare controller en een lichtgewicht Aluminium frame. Snel en wendbaar in het stadsverkeer en makkelijk mee te nemen op trein, bus of in de koffer van uw auto.

Eenvoudig uitvouwen in nog geen 10 seconden en je bent klaar om te vertrekken met de wind in de rug. Met een bereik van boven de 80 km is deze Agogs SilverGo elektrische vouwfiets ideaal voor woon-werkverkeer (zeker ook in combinatie met trein of bus), voor City Trips en voor transporten binnen uw bedrijfsactiviteiten.

De Silver Go elektrische vouwfiets is niet alleen zeer wendbaar in het verkeer, maar is ook mooi afgewerkt met oog voor detail. Door de stevige 20 inch wielen, een bedrijfszekere 400Wh batterij met de nieuwste SONY Li-ion technologie, een ergonomische vormgeving en het versterke aluminium frame is de Silver Go vouwfiets uitermate comfortabel om middelgrote afstanden te fietsen.

De programmeerbare controller en display met blauwe achtergrond verlichting is tevens voorzien van een USB-aansluiting voor het opladen van uw telefoon, Smartphone of GPS navigatie toestel. Met de display kan uw fietshandelaar tot 9 verschillende ondersteuningsniveau's instellen zodat je steeds de idelale elektrische ondersteuning zelf kan kiezen. De display kan optioneel ook met een PIN code beschermd worden zodat jij alleen je elektrische fiets kan aanzetten.

Geniet van de vrijheid om uw elektrische fiets overal mee te nemen. Doordat het frame zeer snel in te klappen is, kan de Silver Go elektrische fiets eenvoudig meegenomen worden in de trein of bus en kan deze elektrische vouwfiets compact opgeborgen worden in de kofferruimte van de auto.

Je zal niet zwetend aankomen op uw bestemming en rijdt met de wind in de rug steile hellingen naar boven. Door de stevige en bedrijfszekere motor van de nieuwste generatie in het achterwiel heeft jouw elektrische vouwfiets steeds een stevige grip op elke ondergrond en word je vooruit gestuwd.

Vraag uw fietsverkoper naar de beschikbare accessoires zoals de stevige draagtas om uw elektrische vouwfiets in op te bergen.

Deze fiets testen?
Maak een afspraak via mail: jorgen@agogs.com (voor België)
                                             info@marimar-international.com (voor Nederland)

 

Frame Opvouwbaar, versterkt Aluminium 6061.T6; Kleur brushed zilver, met handige greep om te dragen.
Battery Verwijderbare en afsluitbare Li-Ion SONY Konion V3 Hi-power 36V/11Ah (400Wh) of XL 36V/14.5Ah (530Wh); Slaap modus zet de batterij vanzelf uit indien niet in gebruik.
Motor H-type Bafang borstelloze motor van de nieuwste generatie 36V/250W (500W max. piekvermogen om sneller te vertrekken) in het achterwiel.
Derraileur MicroSHIFT Mezzo M45S achterderailleur (8 versnellingen, 11T - 28T vrijwiel)
Wheels Velgen: dubbelwandige Alexrims DM18; Banden: 20x1.75 Kenda 1088 antilekbanden met reflecterende strips.
Suspension Zoom Forgo 520 AMS voorvork met 40 mm veerweg, lockout en instelbare demping.
Brakes Tektro C310, V-brake.
Specialty Bagagedrager tot 25 kg; LED verlichting van Spanninga, Snellader voor batterij (snel tot 50% laden binnen 1 uur); Universele CANbus connetoren voor de elektrische kabels; stevige staander, spatborden met reflecterende strips; lederen handvaten.
Sensor BAFANG (speed sensor 32 IPR) in de trapas.
Controls AGOGS display met keuze van 3 tot 9 instelbare ondersteunings niveua's; mogelijk te vergrendelen met PIN code; USB-aansluiting voor GSM/smartphone/GPS; BOOST knop om sneller te kunnen vertrekken en om de fiets makkelijk voort te duwen tijdens het wandelen