AGOGS Uphill MTB Woman

Frame size:

19"

Colours:

White

Temporarily unavailable
Model 360°

Photo / video

Deze Uphill MTB e-bike zal je als vrouw zeker bekoren. Deze Agogs Uphill elektrische fiets is gemaakt om elke helling of berg moeiteloos op te rijden. Een sterke elektrische ondersteuning brengt je overal waar je wil. Kwaliteit en performance in één.

De Agogs Uphill MTB e-bike heeft een sterk en lichtgewicht aluminium frame dat wordt aangedreven door een 48V elektrische ondersteuning system.   Deze Uphill elektrische fiets is uniek in zijn rijgedrag. Met deze Agogs Uphill e-bike kan je rijden in de 250W motorvermogen stand voor gebruik op de openbare weg (zodat je voldoet aan de pedelec richtlijn van de EU - EPAC regelgeving).  MAAR als je de openbare wegen verlaat en je off-road gaat rijden dan kan je makkelijk overschakelen op de off-road stand en krijg je een elektrisch vermogen tot 700W piekbelasting ter beschikking. 

In vergelijking met de meeste e-bike systemen op de markt, levert deze Agogs Uphill MTB elektrische fiets méér vermogen, een sterkere aanzet, een krachtigere ondersteuning, een bijzonder fijn rijgedrag en heel véél elektrisch vermogen van de batterij, en dit zonder enig compromis in kwaliteit. 

De centraal geplaatste display is volledig waterdicht door zijn robuuste aluminium behuizing.  Met de display kan je kiezen uit 6 verschillende elektrische ondersteuningsniveau's en kan je de volgende informatie raadplegen: snelheid, afgelegde afstand, de motorperformantie en de lading van de batterij. Indien gewenst kan je de display ook vergrendelen met een PIN code zodat niemand anders jouw e-bike kan activeren.

Je hebt volledige controle over jouw Uphill MTB elektrische fiets door het speciaal door AGOGS ontworpen controlesysteem dat de trapkracht nauwkeurig meet ("Torque Measurement Sytem").  De pedaalkracht tijdens het trappen wordt continu en nauwkeurig gemeten, waardoor de elektrische ondersteuning wordt bijgestuurd om je een vlotte en veilige fietsrit te bezorgen op elk terrein.  Met de Turbo Boost knop aan de linkerzijde van het stuur kan je altijd extra elektrische stuwkracht genereren om nog sneller te accelereren.

Het gekozen assistentieniveau van de elektrische ondersteuning en de ondergrond waarop je rijdt bepalen mee de actieradius die je kan gebruiken tussen 60 en 120 kilometer.  De krachtige en bedrijfszekere Sony Konion batterij (uitgerust met de meest geavanceerde Lithium-ion cylindrische cellen) met een capaciteit van niet minder dan 423 Wh brengt je overal naar toe.  Met de meegeleverde compacte SNELlader kan je deze Sny Konion batterij snel terug opladen.

Door het lage gewicht van de fiets zelf en door het nauwkeurig schakelen van de Shimano Deore derailleur, kan je met deze Agogs MTB e-bike ook zonder probleem rondtouren zonder activatie van de elektrische ondersteuning.  Je hebt het elektrisch vermogen dan altijd bij de hand voor wanneer je het nodig hebt onderweg.  Met de geveerde Suntour XCM voorvork met een veerweg van 100mm en met de geveerde zadelpen fiets je steeds comfortabel op elk terein.  De kwalitaiteve Avid BBT7 Mountain™ schijfremmen werken steeds perfect tijdens alle weersomstandigheden.

Probeer de nieuwe Agogs  Uphill MTB  Woman een keertje uit en je bent verkocht.  Dit is gewoon de ultieme elektrische MTB fiets voor elke vrouw.

Deze fiets testen?
Maak een afspraak via mail: jorgen@agogs.com (voor België)
                                             info@marimar-international.com (voor Nederland)
Frame MTB Aluminium frame; Alloy 6061.T6, Glanzend wit met blauwe kleuraccenten, 19“ (48cm) framemaat.
Batterij Verwijderbare en afsluitbare Li-Ion SONY Konion V3 Hi-power 48V/8.8Ah (430Wh) of XL 48V/11.6Ah (560Wh); Slaap modus zet de batterij vanzelf uit indien niet in gebruik.
Motor Krachtige Bafang CST borstelloze motor van 48V/250W (tot 350W en 750W max. piekbelasting in Off Road modus) in het achterwiel.
Derailleur Shimano Deore achterderailleur, 9 versnellingen, casette 11T - 34T.
Wielen Velgen: dubbelwandige 26 ", Alexrims DH19, Banden: 26" x 2.10" Kenda Blue Groove
Vering Geveerde SR Suntour XCM voorvork met 100mm veerweg, instelbare veerweg en Lockout functie.
Remmen AVID BB7 Mountain™ schijfremmen, Ø 160mm
Bijzonderheden KEUZE tussen 250W motorvermogen voor op de openbare weg en een krachtige 350W/tot 700W max. ondersteuning voor off road rijden; VANbus universele connectoren voor de elektrische kabels.
Sensor Pedal Asistance Sensor (PAS): TDCM dual torque (dubbel trapkracht meetsysteem) in de trapas.
Controller AGOGS display met keuze uit 5 ondersteunings niveua's; mogelijk te vergrendelen met PIN code; BOOST knop om sneller te kunnen vertrekken en om de fiets makkelijk voort te duwen tijdens het wandelen